A Ferencváros a téli bajnok

A koronavírus járvány miatt vasárnap pótolták az International Winter Footgolf Tour 2019/2020-as kiírásának csapatdöntőjét. Az alapszakasz nyolc legjobb klubja Balatonudvariban, a Balaton Golf Club pályáján mérte össze tudását, ahol a Ferencváros bizonyult a legjobbnak a Nimródot legyőzve a fináléban.

A szlovák Senec nélkül (északi szomszédunk a korlátozások miatt nem tudta vállalni a csapatdöntős részvételt) rendezték a téli bajnokság elmaradt csapatdöntőjét a Balaton északi partján. Helyükre a Nimród ugrott be, akik komoly skalpokat begyűjtve egészen a fináléig jutottak a háromszor 18 szakaszos megmérettetésen, ott azonban a Ferencváros megállította a nagy menetelést. A zöld-fehérek sikerével végződő nap során a Royal nyerte a bronzcsatát, a Fair-way SE-t legyőzve.

Negyeddöntő:

UTE – Nimród: 1-2

EMFGSE – Fair-way SE: 1-2

FTC – BFGT: 2-1

Royal – Hole Hunters: 2-1

Ünneplés Fradi módra, a szabályok betartásával

Elődöntő:

Nimród – Fair-way SE: 2-1

FTC – Royal: 2-1

Döntő:

Nimród-FTC: 1-2

3. helyért:

Fair-way SE – Royal: 1-2

A negyeddöntők vesztesei az 5-8. helyért folytatták a játékot a nap folyamán, aminek végén az alábbi végeredmény született.

5. Hole Hunters

6. UTE

7. BFGT

8. EMFGSE

A csapatdöntőre nevezett bajnokcsapat kerete:

Németh Gábor (csapatkapitány), Balán Zoltán, Biró László, Cziráki Csaba, Lengyel Béla, Lichtner Zsolt, Mikulik Norbert és Simonyi Gábor.

Az alapszakasz végeredménye