Rekordokat dönthet a FOB 1. fordulója

Pénteken 18 óráig lehet nevezni a Footgolf Országos Bajnokság első fordulójára. Hosszas várakozást követően vasárnap indul útjára a 2020-as, magyarországi bajnokság. Kisorosziban, a Magyar Golf Club Albert pályáján biztosan jóval száz fölötti létszámmal rajtol a FOB.

A világjárvány okozta korlátozások feloldását követően 8 fordulóval rendezik meg a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) 2020-as kiírását. Ma 18 órakor zárul a nevezés, amire már most 130-nál többen regisztráltak. A flightok kialakítása a magyar ranglista akutális állása szerint zajlik majd.

Az első játéknapon a koronavírus elleni védekezés részeként a játékosok előre csomagoltan kapják meg induló pakkjukat. Maszk és kesztyű viselése nem lesz kötelező, de ajánlott. A megfelelő távolság tartása továbbra is kötelező! A nézők a szabályok betartása mellett, tízméteres távolságból követhetik a flightokat. Jó hír, hogy a versenyt követően az eredményhirdetést megtartják a szervezők és a klubház is kinyitott.

NEVEZÉS

A sorozat minden állomása FIFG-verseny, a World Tour felfüggesztése miatt egyelőre az európai, úgynevezett Regional Tour ranglistába számítanak a pontok nemzetközi szinten.

A FOB-on és a nemzetközi versenysorozatban való részvétel (a Regional Tour-on is) feltétele a World Tour licenc, valamint az idén bevezetett versenyengedély.

FOB 2020 VERSENYKIÍRÁS

Startlista