Jól halad a svéd vb-kvalifikációval a magyar légiós

Továbbra is szorgosan gyűjti a pontokat északon Schneider Ferenc, aki a marokkói vb-hez hasonlóan most is svéd színekben vívhatja ki a részvételt. A skandináv országban élő Milan játékos és fia remekelt az elmúlt két eseményen.

Schneider Ferenc arról tájékoztatta a magyar szövetséget, a korlátozások miatt nem tud részt venni a Traditional Footgolf Cupon. Előtte azonban két augusztusi eseményen is odatette magát. Előbb a svédek vb-kvalifikációs sorozatába beszámító, de nem FIFG-besorolású versenyen lett abszolút kilencedik a közel száz induló közül, egyúttal pedig a szenior dobogó harmadik helyére állhatott. Fia, Schneider Soma 25. lett a felnőttek között.

A múlt hétvégi, FIFG 100-as versenyen két nap alatt négyszer is teljesítették a pályát a játékosok, ahol Feri volt a legjobb szenior (abszolút 9.), míg nem sokkal elmaradva tőle Soma felnőtt 10. (abszolút 11.) lett.

EREDMÉNYEK

Hat vb-kvalifikáció verseny után vezeti a 45 felettiek ranglistáját Svédországban, még négy fellépés választja el a kvótaszerzéstől.