A legnehezebb verseny következik

Vasárnap rendezik a Hangya Peti Emlékversenyt, a Footgolf Országos Bajnokság hetedik fordulóját. Azon túl, hogy a játékosok a Fekete és az Albert pálya 18-18 szakaszát is teljesítik a nap során Kisorosziban, a mezőny nagy részének lelkileg is megterhelő lesz a verseny, mikor az alapító alelnökre, sokak jóbarátjára, Hankó Péterre emlékeznek.

A FIFG 100-as (Regional Tour) besorolású versenyt a Magyar Golf Club Fekete pályáján kezdi a népes mezőny, majd délután az Albert pályán folytatódik számukra a bajnoki forduló. A pontok megkaparintása mellett immár negyedik esztendeje Hankó ‘Hangya” Péterre emlékezik a Magyar Footgolf Szövetség a 2016-ban elhunyt alelnök szeptemberi születésnapja alkalmából.

A verseny már csak emiatt is mindig emocionális, de a tudat, hogy a befolyó nevezési díjból minden résztvevő után 1.000 forintot utal a szövetség a leukémiás gyermekek gyógyítását zászlajára tűző Démétér Ház javára – kiegészítve a helyszíni adományokkal -, mindig felemelővé varázsolja a nap végét.

Külön örömhír, hogy most is rajthoz áll a ‘kis Hangya’, Hankó Milán, Péter tizenkét éves fia.

A startlista:

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA