Sportágspecifikus kezelés jár a résztvevőknek

A Hangya Peti Emlékverseny minden indulóján segít Kornis Krisztina gyógytornász-fizioterapeuta. A szakember tudását az összes játékos megtapasztalhatja az általa kínált kedvezményeknek köszönhetően.

– Egyik ismerősöm családtagja űzi a footgolfot, én magam még nem próbáltam, csak videókon keresztül elemeztem a játékot – mondta a sportághoz fűződő viszonyáról Kornis Krisztina, akinek a labdajátékok egyáltalán nem ismeretlenek, több, a gömbérzékkel összefüggésbe hozható sportággal is volt már dolga eddig pályafutása során.

A footgolfot kimondottan összetettnek tartja és talán ezért is tetszik neki, amit eddig látott.

– Gyógytornászként a prevencióban és a hatékony, sportágspecifikus módszerekben gondolkozom, ezekkel lehet sok mindenen javítani. Természetesen mindig az egyéni igényekre szabva állítom össze a programot.

Hogy pontosan, mit is kínál Krisztina és a KK Physio, azt a Hangya Peti Emlékverseny minden résztvevője megtapasztalhatja. Az összes játékos 30 százalékos kupont kap, míg az összes kategória legjobbja fejenként 15 ezer forint értékű kezelésben részesül, valamint szintén ezt nyerhetik azok, akik az eredményhirdetésen jelen lesznek és nevüket kisorsolják.

– Remélem, minél többen eljönnek és meg tudom mutatni, milyen gyakorlatokkal, technikákkal lehetnek még sikeresebbek.

A KK Physio elérhetőségei:

https://www.kkphysio.hu/

https://www.facebook.com/KK.physio.studio/