Mayer Zoltán nyerte a harmadik fordulót

A lakiteleki Nimród Footgolf Park adott otthont az International Winter Footgolf Tour harmadik fordulójának szombaton. A szigorú szabályok mellett rendezett versenyen Mayer Zoltán nagy előnnyel nyerte a 36 szakaszos megmérettetést.

A koronavírus járvány elleni védekezés érdekében meghozott szigorító rendelkezések mellett rendezték a téli bajnokság idei utolsó előtti, harmadik fordulóját. A 2×18 szakasz lejátszását követően Mayer Zoltán (Nimród) lehetett a legboldogabb, hat rúgásnyi előnnyel nyerte a játéknapot Papp Péter (BFGT)  és Bogár Krisztián (FTC) előtt.

A felnőtt férfi kategóriában Mayer és Bogár mögött Borbély István (Royal) és Bakó Attila (Nimród) zárt holtversenyben harmadikként.

A szenioroknál Papp mögé két klubtársa, Balázsi Csaba és Podusil György sorakozott fel a képzeletbeli dobogón.

A hölgyeknél Ujvári Izabella (Nimród) elsősége nem forgott veszélyben, Egri Erika (Tungsram) lett második, míg Dreilinger Andrea (EMFGSE) a harmadik.

A junioroknál csupán három rúgás volt a különbség az első és a harmadik között. Végül Palásti Dávid, Németh Áron (mindkettő FTC), Sipőcz Artúr (KSE) volt a sorrend.

EREDMÉNYEK

A negyedik fordulót december 12-én bonyolítják.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

A Winter Footgolf Cupra a mostani fordulóból Mayer, Papp, Bogár és Balázsi kvalifikálta magát.