Elmarad a hetedik forduló is

A 2017-es téli időjárás egyelőre nem kedvez a footgolfosoknak. Az eredetileg Zsirára tervezett International Winter Footgolf Tour aktuális fordulóját a póthelyszínen, Kisorosziban sem lehet lebonyolítani.

Az IWFT eredetileg tervezett nyolc fordulójából a 2016-os négy kört le tudták játszani a footgolfosok, ám a fagy és a havazás ellehetetlenítette a versenyszerű játékot a régióban, ezért az ötödik és hatodik fordulót követően a szervezők a vasárnapra tervezett hetediket is kénytelenek ezúton lemondani. A zsirai pályáról korábban kiderült, hogy biztosan nem lesz alkalmas a játékra. A Magyar Footgolf Szövetség tárgyalva a balatongyöröki és zirci pályával, végül alternatívaként a Kisorosziban található Magyar Golf Clubot jelölte ki, mint lehetséges póthelyszínt, ám, a helyzet ugyan jobb, mint két hete, még most is hó lepi el a pályát, hivatalos verseny rendezésére nem alkalmas. A téli bajnokságból így már csak a záró, nyolcadik forduló van hátra, amit a tervek szerint február 26-án, vasárnap bonyolítanak Kisorosziban.

kisoroszi tél

A szervezők egyúttal felhívják a figyelmet, hogy ugyan versenykörülmények nem teremthetőek a pályán, várják a vállalkozó kedvűek jelentkezését egy baráti játékra a Magyar Golf Clubba, az eredeti verseny időpontjára. Jelentkezni a footgolfhungary@gmail.com címen lehet. A jelentkezőket emailben értesítik a pontos programról.