A világranglista kötelező eleme a vb-kvalifikációnak

A tavalyi évhez hasonlóan a cikkben szereplő nyomtatvány kitöltésével jelezheti igényét a világranglistára való felkerüléshez és a World Touron való részvételhez minden magyar footgolf játékos. FIGYELEM, a világbajnokságon való részvételhez kötelező a világranglistára való regisztráció.

Mint köztudott, a nemzetközi szövetség (FIFG) 2017-ben elindította a World Tour sorozatot, amin a különböző besorolású versenyeken indulók világranglista pontokat gyűjthetnek, ha erre külön regisztrálnak. Emlékeztetőül: a világ első ízben létrejövő világranglistájára csak az kerülhet fel Magyarországról, aki csak és kizárólag a Magyar Footgolf Szövetség által elismert sportklubok vagy sportszervezetek igazolt játékosa. A regisztráció egész évben nyitott, de azok, akik az év végén Marokkóban rendezendő világbajnokságon Magyarországot kívánják képviselni, kötelesek regisztrálni, aminek fizetési kötelezettséggel egybekötött végső határideje 2018. február 28!

A világranglistára a 18 éven felettiek kerülnek fel, és 8.000 forint megfizetésére kötelesek a honi szövetség felé.

A regisztrálni kívánó játékosoknak az alábbi adatlapot hiánytalanul el kell juttatni a magyar szövetség részére a magyarfootgolf@gmail.com címre és egyúttal meg kell fizetnie az éves, 8.000 forintos összeget az MFGSZ számlaszámára (adatok a nevezési lapon) csak és kizárólag utalással vagy közvetlen befizetéssel:

MFGSZ – FIFG VILÁGRANGLISTA NEVEZÉSI LAP 2018 (pdf)

MFGSZ – FIFG VILÁGRANGLISTA NEVEZÉSI LAP 2018 (doc).