Hörmann FootGolf Kupa Kisorosziban

Hörmann FootGolf Kupa Kisorosziban

A vasárnapi Hörmann FootGolf Kupán Fazekas Gábornak 69 lövés kellett a nyílt amatőr footgolf verseny megnyeréséhez. Korábbi válogatott játékosok is indultak a 18 szakaszos megmérettetésen.
Hatvannál is többen neveztek a vasárnapi Kisorosziban rendezett Hörmann FootGolf Kupára. A 18 szakaszon tíz újonc játékos is cipőt húzott, sőt, még Szlovákiából is érkezett versenyző. A rajtnál a kellő lendületről az OXXO gondoskodott energiaitallal, de az is kellő motivációt jelenthetett, hogy olyan korábbi élvonalbeli futballisták is a gyepen voltak, mint Fehér Csaba, Zombori Zalán, Juhár Tamás, vagy Pál Zoltán.
A családi programnak is beillő verseny alatt a gyerekek a Coca-Cola ugrálóvárában várták, míg az apukák lyukról lyukra haladnak. A felnőtteket a cég menet közben ásványvízzel és izotóniás itallal frissítette. Kellett is, hiszen kiélezett csatát hozott a kupa. Az élen egyetlen rúgással bizonyult jobbnak Fazekas Gábor, aki 69 lövéssel nyerte meg a versenyt. Második lett Németh Péter, mögötte Bogár Krisztián 75 érintéssel a dobogó harmadik fokára állhatott.
A győztes a Hörmann Hungária Kft és a FootGolf Hungary Kft jóvoltából térítésmentesen részt vehet a május 24-25-i, torinói, nemzetközi footgolf viadalon. Ezen túlmenően Fazekas Gábor egy Audi A3-as gépjárművet használhat egy hétvégén keresztül a Porsche M5 segítségével.
A Symbol Budapest teljes csapattal vett részt Kisorosziban a versenyen, és ismét felajánlotta, hogy két főt vendégül lát a Puskás Pancho Sport Pubban. A Baileys és a Captain Morgan kóstolókkal kényeztette a fáradt sportolókat, míg az eXbox Action Park Budapestnek köszönhetően többen is lehetőséget kaptak arra, hogy családjukkal fedett területen próbáljanak ki rengeteg extrém sportot a kalandparkban.
A legközelebbi amatőr nyílt footgolf versenyt június 8-án bonyolítják Kisorosziban. A további időpontok:
Július 7.
Augusztus 4.
Szeptember 1.
Szeptember 21-22.
Október 26.
December 30.

További infók: www.magyarfootgolf.hu

Sporttársi üdvözlettel,
EMFGE & FootGolf Hungary Kft.