Az Euro Sport Média Kft nyerte a Business League első fordulóját

Pénteken indult útjára a cégeknek meghirdetett Business League. Kisorosziban, a Magyar Golf Club tizennyolc lyukas footgolf pályáján a volt válogatott labdarúgó, Hrutka János és a freestyle világbajnok, Kovács Péter is odaállt az elrúgóhelyre.

Az Euro Sport Média Kft, a Future Fm Zrt, az OVB Sharks és a Hinora Marketing Group vett részt a négyfordulós Business League első körében. Csapatonként négy játékos indította útjára a Mitre labdákat a napsütésben, a flightokat természetesen scorerek kísérték, akik biztosították a játék zökkenőmentes lebonyolítását.

Az Euro Sport Média Kft. (Hrutka János, Kovács Péter, Németh Péter, az FTC footgolf szakosztály elnöke, Mogyorósi Péter, sportriporter) kisajátította a dobogót Kovács (77), Hrutka (79) és Németh (81) révén, az összesen elért 332 rúgással a csapatversenyben száz ponttal gazdagodtak. A Future FM 364 érintéssel a második (85 pont), a Hinora Marketing Group 377 lövéssel a harmadik (70), az OVB 391 rúgással a negyedik (64) ponttal várja a folytatást.

A tizenhat induló egyöntetűen jól érezte magát, és már vágja a centit, a következő fordulót. A bajnokság végén csapat és egyéni bajnokot is avatnak.