Varga volt a legjobb a TrollFoci Footgolf Kupán

Kisorosziban már másodszor rendezték a TrollFoci Footgolf Kupát, ahol a labdarúgásnak görbe tükröt mutató honlap szerkesztői tudásukat és humorukat vitték ki a gyepre. Még Szlovákiából is érkeztek a versenyre, amit Varga Gábor nyert meg.

 fotó 1 (8)

Szeles, ám napos idő fogadta a Magyar Golf Club szombati vendégeit, akik közel ötvenen vágtak neki a trollkodós napnak. A TrollFoci adminjai Rekop Györggyel kiegészülve inkább humorból vizsgáztak jelesre, mint játéktudásból, ahogy az facebook oldalukon található videókból is kiderül.

A jó hangulatú versenyről nem hiányozhatott a FociClub.hu csapata sem. A tornán több újonc is kipróbálta a játékot, minden korosztály képviseltette magát, két női induló is volt, valamint többen érkeztek Szlovákiából. Jól tették, mert az eredményhirdetéskor egyiküknek kedvezett a szerencse, mikor a Kedves Kávézó felajánlásából egy vacsorát nyert a sorsoláson.

A második TrollFoci Footgolf Kupát Varga Gábor nyerte hetven rúgással Lengyel Béla (73) és Gelencsér Gábor előtt (74). Bihari Péter éppen csak lemaradt a dobogóról, ugyanannyit lőtt, mint a harmadik helyezett, de a 9-6-3-1 szabály Gelencsérnek kedvezett.

 fotó 3 (7)

Végeredmény:

1. Varga Gábor 70 (FTC Footgolf)

2. Lengyel Gábor 73 (EMFGE)

3. Gelencsér Gábor 74 (EMFGE)

A következő footgolfozásra nem kell sokat várni, július 20-án rendezik az országos bajnokság (FOB) ötödik fordulóját, a Sport Global Tours Footgolf Versenyt