Arany Csoki Tojást kapnak a legjobb hölgyek

Vasárnap rendezik a Footgolf Országos Bajnokság első fordulóját, a Golden Choco Egg versenyt. A névadó szponzor csokitojásba rejtett ékszerekkel díjazza minden fordulóban a legjobb női indulót.

choco egg– Édesapámtól származott a gondolat, le is védette az ötletét, mi ezt használjuk a társammal – kezdte a múltidézést Horváth Zsolt, honnan is ered a Golden Choco Egg, azaz az Arany Csoki Tojás megvalósítása. – Apa édesanyámat lepte meg mindig egy kis ékszerrel húsvétkor, hol barkaágra, hol kávés csészébe rejtette az apróságot. Később jött az ötlet, hogy csokoládéba rejtse. Mivel ékszerekkel foglalkoztunk már korábban családilag, a csokit meg mindenki szereti, adta magát az ötlet. Ez már egy nemzetközileg levédett ajándékozási forma. Csokiba rejtett meglepetés, mint a Kinder, de az inkább gyerekeknek, ez viszont elsősorban hölgyeknek szól.

Az ”aranyos csokigyár” széles palettán kínálja a svájci csokiból készülő édességet, benne pedig a különböző típusú és kategóriájú ékszert. – Ezer forinttól ezer euróig terjed a skála. Van klasszikus kiszerelésünk, amiben húsz tojáskában divatos ékszerek lapulnak. A delux és a luxury doboz is húsz tojást tartalmaz, mindkettőben garantáltan van egy tizennégy karátos aranyékszer, a különbség, hogy az elsőben divatékszert rejtettünk a többi tizenkilencbe, utóbbiba viszont tizenkilenc ezüstékszert. Természetesen vannak egydarabos kiszerelések is, aranyat, Swarowski kristályt és gyémántot tartalmazó tojások formájában.

arany tojásA nyolcfordulós Footgolf Országos Bajnokság hölgyversenyzői igen jól járnak, hiszen minden forduló győztese izgulhat, vajon mit rejt az ajándék arany csokitojása. A végelszámolás után a dobogósok egyenként Swarowski tojást nyernek.

arany tojás– Hallottam a footgolfról, és barátaimmal elmentünk kipróbálni. Ott találkoztam Gelencsér Gáborral, a szövetség elnökével, akivel egy környéken nőttünk fel gyerekként. Úgy gondoltam, szívesen támogatom ezt a fiatal, ám nagyon vonzó sportágat, és ösztönzöm a hölgyeket is, hogy minél többen álljanak rajthoz a bajnokság során.

Nevezni a bajnoksag@magyarfootgolf.hu vagy a magyarfootgolf@gmail.com email címen lehet péntek éjfélig.

golden choco egg fob 1

1150139_616024831880915_640565746582675752_n