Hrutka és a Nemzeti Sport nyerte az I. Média Footgolf Kupát

Az Európa Liga mérkőzések szakértője, a Magyar Footgolf Szövetség elnökségi tagja, Hrutka János nyerte az első ízben kiírt Média Kupát. A legjobb csapatot a Nemzeti Sport állította ki a hagyományteremtő céllal megrendezett viadalon a Kisorosziban található Magyar Golf Club pályáján.

Média Kupa

Lantos Zsolt fejéből pattant ki a kupa ötlete

Lantos Zsolt fejéből pattant ki a kupa ötlete

Az olimpiai ezüstérmes, egykori válogatott labdarúgó, Géczi István fővédnöksége mellett rendezték kedden az I. Média Footgolf Kupát, ahol a hazai sportsajtó színe-java megjelent. A tizenöt csapat 52 játékosa közül a már rutinnal felvértezett játékosok értek oda a dobogós helyekre. A hazai footgolf bajnokság rendszeres résztvevője, a Royal Footgolf Club játékosa, egyben a magyar szövetség elnökségi tagja, Hrutka János végzett az élen. A korábbi válogatott labdarúgó mögött a szintén rendszeresen játszó Felde Zsolt lett a második, míg a 2012-es, hazai rendezésű vb harmadik helyezettje, a szintén ex-válogatott futballista, Fehér Csaba ért oda a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

Borsi Gergely nehéz helyzetben is feltalálta magát

Borsi Gergely nehéz helyzetben is feltalálta magát

A csapatok rangsorát minden együttes két legjobb eredménye alapján számították ki, ahol a Nemzeti Sport Borsi Gergely és Somogyi Zsolt révén megkaparintotta az első helyet.

A Lantos Zsolt által életre hívott média kupát a tervek szerint minden évben megrendezik majd.

EREDMÉNYEK

Fényképek a szövetség facebook oldalán találhatóak.

Volt, aki sarokkal fejezte be a szakaszt