GolfClub Imperial – Balatongyörök

1999-ben alapította tulajdonosunk és elnökünk KR. Helmut Kröpfel a Golfclub Imperial Balaton Sportegyesületet, azzal a céllal, hogy egy olyan golfpályát üzemeltessen, amely egyesíti a golf sportot, a Balaton régiójának szépségét és az páratlan élményeket. Klubtagjainkat és vendégeinket 2009 óta várjuk a több mint 70 Hektáros területen vendégül szabadidejükben.

A 9 lyukú linkscourse pályán – amelyet a következő fázisban egy 18 lyukú bajnoki golfpályára tervezünk kiépíteni – kellemes kihívást alkotnak a szétszórt bunkerek, a furfangos greenek és a fairway mellett húzódó természetes növényvilág. A pályán szakaszról-szakaszra kíséri a Balaton lélegzetelállító panorámája, amely felejthetetlen élménnyé teszi vendégeink körét. A pályan található kellemes légkörű klubház és Bistro pedig kiváló hely a pihenéshez, ismerkedéshez és az üzletek megkötéséhez.
A Golfclub Imperial a Balaton nyugati medencéjének a legszebb részén, Keszthely és a történelmi szigligeti öböl között fekszik. A klasszikus linkscourseként épült vízparti pályát szakaszról-szakaszra végig kíséri a Balaton lélegzetelállító panorámája. A pályadesign, a szél valamint a változatos parti domborzat jelent egyben egy élvezhető pályát és kihívásokat minden játékos számára. A turisztikai környezetnek köszönhetően a Golfclub Imperial Balaton egyben jelent golfozást, páratlan programokkal tüzdelt élményeket és Balaton parti kikapcsolódást a saját klubstrandunkon.