Majdnem teljes a csapat, de hol vannak a bőröndök?

A tizenhat fős magyar keretből tizenöten már Buenos Airesben tartózkodnak a kedden kezdődő footgolf világbajnokság alkalmából. A csapat bőröndjeinek egy része még úton van, míg Biró László 5-én reggel érkezik, és lesz vele teljes a magyar válogatott.

Bogár Krisztián már a szilvesztert is Buenos Airesben töltötte, a csapat többi tagja viszont csak 2016-ban csatlakozott a legutóbbi magyar bajnokság legjobbjához. A Podusil György, Czirbus Tamás, Balázsi Csaba, Tajtyi Róbert, Papp Péter összeállítású ötösfogat január másodikán érte el Buenos Airest hollandiai átszállással, míg a Gelencsér Gábor, Hankó Péter, Lengyel Béla, Varga Gábor, Németh Gábor, Sain Antal, Molnár Arnold, Kálló István, Nagy Balázs alkotta turnus harmadikán hajnalban érkezett Argentínába. Utóbbiak utazása felemásra sikeredett, a török légitársaság ugyanis a feladott poggyászok döntő többségét valahol elhagyta. Jelenleg is várják ennek megérkezését.

DSC_0462

A keret Biró Lászlóval lesz teljes, aki a vb edzőnapjára, január 5-re érkezik Dél-Amerikába.

A korábban érkezettek máris edzésbe lendültek, vasárnap délután a vb helyszínétől nem messze található golfpályán gyakorolnak. A hajnalban érkezett kontingens felszerelés és pihenés híján városnézéssel tölti a vasárnapot.

DSC_0480