Közeleg a végjáték

Hatodik fordulójához érkezett a Footgolf Országos Bajnokság. A 39-es Étteremlánc Footgolf Verseny után tovább tisztul majd a kép a nyolcállomásos sorozat végéhez közeledve. Zircen, a Forest Hills Golf & Country Clubban akár újabb kategóriában dőlhet el a bajnoki cím sorsa.

A FOB nyolc fordulójából a hat legjobb eredmény számít a végelszámolásnál, ezért nem túlzás kijelenteni, a hatodik forduló mérföldkő az idei kiírásban is. Innentől kezdődik majd a matekozás, ki hány pontot gyűjthet az utolsó két körben, és milyen eredménye eshet ki.

A hétvégi, zirci fordulóban a junioroknál Kókai Bence (Royal-Issimo Footgolf Academy) bebiztosíthatja végső győzelmét, ha a többi eredmény is kedvezően alakul számára. A hölgyeknél az ezüst- és bronzéremért folyik a harc, Major Ilona az ötödik fordulóban ugyanis már megkaparintotta a bajnoki címet.

Abszolút, felnőtt férfi és szenior kategóriában igen nyílt a verseny, az élen állók előnye korántsem behozhatatlan. A csapatversenyben az FTC Footgolf vezet, ám több alakulat is bőven lőtávon belül van.

A bajnoki fordulóra nevezni a bajnoksag@magyarfootgolf.hu email címen lehet augusztus 26., péntek éjfélig. A FOB 6. fordulója augusztus 28-án, 10 órakor kezdődik.

6ford

A FOB állása